Molta música i les millors cançons per jugar i cantar en família a "No perdis el compàs"

Demà, a les 21.55, TV3 emetrà la vuitena entrega del concurs més marxós de les nits de dissabte. Presentat per Jose Corbacho i Victòria Maldi, "No perdis el compàs" té una mecànica senzilla, però addictiva, en què l'entreteniment, els coneixements musicals dels concursants i la cuidada posada en escena es combinen a parts iguals.
"No perdis el compàs", cap 6

Tres noves famílies, provinents de Barcelona i Mallorca, participen en la vuitena entrega del concurs musical dels dissabtes a la nit de TV3, presentat per Victòria Maldi i Jose Corbacho.

Tres nous equips intergeneracionals competeixen en una sèrie de proves musicals en què hauran de demostrar coneixements de cançons, de tots els estils, èpoques i grups, a més de mesurar la seva cultura musical.

Només un dels tres equips passarà a la final i optarà a un premi en metàl·lic, que pot arribar fins als 20.000 €.

L'emoció, l'espectacle i el bon humor hi estan garantits durant els 120 minuts de programa.

Un dels punts forts de "No perdis el compàs!" és el plató, amb 2 àrees de joc ben diferenciades, que donen un caràcter i personalitat únics al programa. A la zona de faristols s'hi fan les proves que necessiten el polsador. Hi ha 3 faristols, un per a cada un dels equips que participen en el concurs: l'equip blau, l'equip groc i l'equip rosa.

L'altre àrea de joc és un escenari elevat amb 3 micròfons de peu que es poden anar amagant de mica en mica, fins arribar arran de terra. Tots 3 micròfons comencen a la mateixa alçada però, a mesura que les proves avancen i els concursants fallen, es van amagant. Els participants hauran d'adoptar postures impossibles per poder continuar cantant.

Els mestres de cerimònia d'aquest espectacle són Jose Corbacho i Victòria Maldi. Ells seran els encarregats de conduir els concursants al llarg de les proves i de fer arribar als espectadors la seva simpatia i bon humor.

TV3 i IB3 col·laboren, per primera vegada, per produir aquest concurs espectacle, adreçat a tota la família. El programa s'emet simultàniament a les dues cadenes. A més, cada setmana hi participen concursants de Catalunya i de les Balears; el públic del plató està format per telespectadors d'IB3 i de TV3, i bona part del repertori musical que sona al programa és d'artistes ben reconeguts tant pel públic català com balear.

tv3.cat/noperdiselcompas

facebook.com/noperdiselcompas

twitter.com/NoPerdisCompas