Diumenge, a les 21.35

Més FILMETS Badalona Film Festival, a "Curtcircuit 33"

Diumenge, a les 21.35, "Curtcircuit 33", l'espai dedicat al cinema de petit format presentat per Lluís Salgado, continua amb el segon dels tres programes especials dedicats a FILMETS Badalona Film Festival, amb una selecció de curtmetratges guardonats en l'edició anterior.

"La torre de 10 metres", el primer, més que un documental experimental es podria dir que és un experiment social. Amb una força estètica brutal, juga amb uns enquadraments molt originals i un muntatge que mostra les situacions més inesperades. Seleccionat a la Berlinale, Guanajuato, Palm Springs, Documenta Madrid, Hong Kong o Lisboa, entre altres festivals, "La torre de 10 metres" és una producció de Suècia dirigida i filmada per Maximilien van Aertyck i Alex Danielson, amb més d'una cinquantena de premis.

I el segon, "Allò que ens separa" ("Ce qui nous eloigne") és una producció francesa dirigida per Hu Wei i que transcorre a París. En un apartament de luxe es produeix una trobada després d'una llarga separació. Per primer cop, hi ha dues famílies, una de francesa i una de xinesa. I, entremig, un fill adoptiu.

Interpretat per Isabelle Huppert, aquest curtmetratge va guanyar el premi a la millor actriu a Filmets 2017 pel paper de Nai An, la protagonista principal, i ha estat guardonada amb el premi especial del jurat al festival Colcoa, als Estats Units.

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut