Els matins
Els matins
Dilluns, a partir de les 8.30

María José Figueras, Mar Serna i Vicky Moral parlaran de la situació de les dones a la universitat, la justícia i la sanitat, a "Els matins"

Dilluns, l'endemà del 8M, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, María José Figueras, amb la jutge i exconsellera de Treball, Mar Serna, i amb la directora del Servei d'Anestesiologia de l'Hospital de Sant Pau, Vicky Moral, per conèixer els seus punts de vista sobre la situació de les dones en els àmbits on exerceixen: la universitat, la justícia i la sanitat.

Taula de tertúlia

Analitzaran l'actualitat del dia: Milagros Pérez-Oliva, Jordi Barbeta i Carmen Juan. S'afegirà a la conversa David Cirici, per mirar amb detall les imatges de la setmana.

Dones valentes

La corresponsal de TV3 a Beirut, Txell Feixas, presentarà el llibre que acaba de publicar, "Dones valentes", sobre dones que no s'han sotmès i estan canviant la història del Pròxim Orient. I la periodista mexicana refugiada a Barcelona Patricia Mayorga explicarà per què va haver de fugir de casa seva, a Chihuahua.

Carlin, el Barça i més

El periodista britànic John Carlin aportarà la seva visió a la situació enrevessada que viu el FC Barcelona.

Dones en lligues masculines

I a la tertúlia esportiva, una entrenadora de futbol masculí i dues àrbitres, una de bàsquet i una de futbol, explicaran la seva experiència en les lligues masculines.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut