Luis del Olmo diu que l'incomoda la consulta sobiranista

El veterà radiofonista ha estat a 'El matí de Catalunya Ràdio', amb Mònica Terribas, per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio.

En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, el periodista Luis del Olmo ha dit que el debat a Catalunya sobre el referèndum l'incomoda i creu que no seria bo. Del Olmo ha destacat que la consulta "m'incomoda, em posa nerviós, sobretot intranquil, perquè espero que no es produeixi un xoc de trens en aquell moment que jo crec que no beneficiaria ningú."
 
El radiofonista, ja retirat, ha fet una defensa de la independència dels mitjans de comunicació amb la recomanació als professionals que no acceptin mai un dinar amb un ministre. Si ho fa, segons Del Olmo, el periodista té per sempre els braços lligats. El radiofonista ho explicat dient: "Jo recomano als companys, mai accepteu una invitació per menjar amb un ministre perquè esteu agafats per tota la vida. Inventeu-vos mil coses, 'tinc l'agenda molt plena', 'no puc anar a dinar', però si dines, sopes o berenes, prendre un cafè és diferent, però que t'asseguis a un restaurant per degustar no sé què i plantejar els afers del dia amb el ministre, t'ha caçat."
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut