L'informatiu casteller "3 rondes" torna aquest diumenge a la graella de Catalunya Informació

La cinquena temporada del programa casteller "3 rondes" serà conduïda per Josep Almirall, Joan Beumala i Raquel Sans. Inclourà l'anàlisi, la reflexió i la valoració de l'actualitat castellera centrada en les diades del cap de setmana

L'informatiu casteller "3 rondes" torna aquest diumenge, 19 d'abril, a la graella de l'emissora Catalunya Informació i arriba així a la cinquena temporada en antena. La nova etapa s'obre amb una nova incorporació, la de Raquel Sans, que completarà l'equip que en les edicions anteriors ja formaven Josep Almirall i Joan Beumala. L'horari d'emissió es manté i serà de dos quarts de deu a les deu del vespre.
L'espai "3 rondes" mantindrà l'estructura de la temporada anterior. Inclourà l'anàlisi, la reflexió i la valoració de l'actualitat castellera, centrada sobretot en les principals diades castelleres del cap de setmana. L'informatiu oferirà, novament, un rànquing amb les deu primeres colles segons els resultats obtinguts, també l'opinió d'especialistes, la previsió de la setmana i entrevistes als protagonistes de les diades castelleres.
Aquest diumenge, "3 rondes" farà una aproximació a la informació castellera prèvia a l'inici de la temporada, amb l'anàlisi del que pot passar i les perspectives de les colles, ja que la temporada comença per Sant Jordi i moltes actuacions d'aquesta diada es traslladen al diumenge següent.
Anar al contingut