Laia Servera

L'"InfoK" dedicat el coronavirus bat rècords de reproduccions i es podrà tornar a veure per TV3

Aquest diumenge, 1 de març, a les 12.55, es podrà veure per TV3 l'especial que l'informatiu "InfoK" va fer sobre el coronavirus i que es va emetre dimecres al canal Super3. Aquest especial, en què s'expliquen als nens i nenes tots els aspectes relacionats amb el coronavirus i la seva propagació, ha batut rècords de reproduccions i d'usuaris a internet.

Aquest dimecres passat, l'"InfoK", l'informatiu per a nens i joves del canal Super3 editat i conduït per Laia Servera, va oferir una edició especial dedicada al coronavirus. Aquest diumenge, aquest especial es podrà tornar a veure a TV3, després d'haver aconseguit ser el més vist a internet. Fins aquest migdia, el programa ja ha superat els 53.000 usuaris i les 123.000 reproduccions, i ha aconseguit així marcar el rècord del programa a internet.

En aquest especial, l'"InfoK" analitza què són els virus i, en concret, els coronavirus, i dona consells per evitar que s'escampin. El programa també parla de la por al coronavirus i com es pot apaivagar, i explica conceptes com "confinament", "període d'incubació" o "quarantena". Així mateix, aquest especial també detalla els símptomes que es poden tenir després d'un contagi i quines mesures de prevenció cal prendre. 

super3.cat/infok

Anar al contingut