L'Eurolliga de bàsquet, per Esport3 les dues pròximes temporades

Esport3 oferirà aquesta temporada i la que ve el millor seguiment de la màxima competició de bàsquet a Europa. La renovació dels drets de l'Eurolliga permetrà l'audiència d'Esport3 seguir més d'un partit per jornada, i no perdre's cap dels enfrontaments del FC Barcelona Lassa.

La competició, que comença aquest octubre, aquest any s'ha convertit en una autèntica superlliga amb grans enfrontaments des de la primera fase. Esport3 n'oferirà més d'un partit en directe a cada jornada, amb l'equip de les transmissions format per Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

El Barça debutarà el 14 d'octubre contra l'Unics Kazan, en una Eurolliga renovada per dotar-la d'encara més espectacularitat, amb el Barça, el Reial Madrid i el Baskonia enfrontant-se contra els millors equips d'Europa fins a la Final Four d'Estambul. El partit es podrà seguir a partir de les 18.00 amb els comentaris de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.

Dimecres 12 d'octubre s'emetrà a les 21.00 el partit entre el Reial Madrid i l'Olympiacos amb Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

esport3.cat

#EurolligaE3