"Let the Peoples Sing", candidat als Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral

El projecte de Catalunya Música, TV3 i el Palau de la Música "Let de Peoples Sing" ha estat proposat com a candidat als Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya en la categoria de Millor Producció/Espectacle

Els premiats es faran públics a l'acte que se celebrarà el 14 de març a les 20.30 al Born Centre de Cultura i Memòria.

La Federació de Cors de Clavé i el Moviment Coral Català organitzen i atorguen anualment els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya, nascuts el 2019 per iniciativa de la Federació de Cors de Clavé amb l'objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya. Els premis, amb vocació nacional i transversal, són de nominació popular i els atorga un jurat format per diversos professionals vinculats al món coral. També s'atorga el Premi del Públic a la Millor Producció / Espectacle, resultat d'una votació popular, categoria en què està nominat "Let the Peoples Sing"

"Let the peoples sing"

El diumenge 13 d'octubre, TV3 i Catalunya Música van fer l'emissió en directe del concurs "Let the Peoples Sing". Les presentadores del programa de televisió van ser Raquel Sans i Sara Loscos en llengua anglesa, per al senyal internacional produït per Televisió de Catalunya. La locució de TV3 la va fer Xavier Chavarria, des de les llotges del Palau de la Música Catalana. I la transmissió de Catalunya Música va ser dels periodistes Joan Vives i Ester Pinart, presentadors del magazín matinal de l'emissora "Tots els matins del món". També es va poder seguir en VO en anglès a través del dual, i en versió subtitulada.

Més de 300 cantaires de nou corals d'arreu del món van disputar, les finals de "Let the peoples sing (LTPS)", el concurs de cors de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), que es va celebrar al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, organitzat per Catalunya Música i el Palau de la Música, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El guanyador de la categoria oberta i de la Silver Rose Bowl va ser BarbAros, de la ciutat danesa d'Aarhus, dirigit per Jonas Rasmussen.

catmusica.cat
facebook.com/catmusica
twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut