Les parelles amb diferència d'edat, a "La gent normal"

El dimarts 2 de maig, a les 22.50, TV3 parlarà de les parelles amb edats molt diferents en el següent capítol de la segona temporada de "La gent normal", dirigit i presentat per Agnès Marquès. És el cas de l'actor Pep Munné, que ha començat una nova vida al costat d'una dona 30 anys més jove que ell.

La diferència d'edat pot ser un problema per als membres d'una parella? En aquest capítol, tres parelles amb edats tan allunyades que pertanyen a generacions diferents expliquen com es van enamorar i com viuen el seu dia a dia.

L'actor Pep Munné ha trobat en la Carol, 30 anys més jove, l'oportunitat de començar un nou projecte vital amb una filla en comú. Ella és conscient que la seva filla té un pare gran i el Pep admet que a vegades l'han confós amb l'avi de la nena.

I quan la dona és la més gran, és més complicat? La Montse i el Jordi es porten 21 anys. Quan es va enamorar, ella va tenir clar que no volia renunciar a la relació malgrat la diferència d'edat i ell, després del desconcert inicial, es va deixar portar pels seus sentiments. Ara formen un matrimoni que alguns confonen amb una mare i el seu fill.

Per la seva banda, l'Emilio i el Josep mai han notat l'edat que els separa tot i portar-se 19 anys. La mare del Josep, en canvi, pensa que l'Emilio fa més per ella que no pel seu fill.

tv3.cat/lagentnormal

 

Anar al contingut