Les dones, les protagonistes del canal Super3 aquest diumenge 8 de març

Aquest cap de setmana continua la programació especial que el canal Super3 dedica a les dones, tal com fan molts espais de TV3 sota l'etiqueta #somdones. A banda dels molinets específics i de les peces de promoció que es poden veure aquests dies al canal Super3, aquest diumenge les dones seran les protagonistes de la graella. Es reemetrà l'edició especial de l'"InfoK" centrada en les dones, el "Rat Rank" i "Les aventures del Riff i el Flat" tindran protagonistes femenines i també es programaran tres pel·lícules protagonitzades per dones: "Ballerina", que es podrà veure per primer cop al canal Super3, "Espies de veritat: La pel·lícula" i "Mara i el senyor del foc".

L'espai "InfoK", editat i presentat per Laia Servera, va oferir dijous passat una edició especial dedicada a les dones, que es podrà tornar a veure aquest diumenge 8 de març, tant al canal Super3 com a TV3. I el programa més musical del canal Super3, el "Rat Rank", farà una edició especial amb les integrants del grup Macedònia. A més, "Les aventures del Riff i el Flat" oferiran dos capítols especials protagonitzats per dones. També diumenge, el canal Super3 emetrà tres pel·lícules on les dones són les protagonistes: "Espies de veritat: La pel·lícula", "Mara i el senyor del foc" i "Ballerina", que serà d'estrena al canal Super3.

 

InfoK (a les 13.30, a TV3, i a les 19.35, al canal Super3)

En aquesta edició especial, grups de nens i nenes entrevisten quatre grans dones que poden servir d'inspiració: l'astrofísica Mariona Badenas, Alèxia Putellas, jugadora del primer equip del Barça de futbol; l'escriptora afganesa Nadia Ghulam, que durant deu anys es va fer passar per nen per evitar les prohibicions dels talibans; i Lyona, il·lustradora, dissenyadora, fotògrafa i directora de videoclips.

Rat Rank (a les 10.20)

L'espai musical "Rat Rank", presentat pel Riff i en Flat, les rates més motivades del canal Super3, tindrà com a protagonistes les integrants del grup Macedònia.

Macedònia de reptes

Les cantants del grup Macedònia visitaran el cau del Riff i el Flat per participar en una gimcana de reptes musicals i per cantaran una "versió Rat Rank" del seu tema "Esverades".

 

Les aventures del Riff i el Flat

I l'espai "Les aventures del Riff i el Flat" oferia dos capítols especials amb protagonistes femenines molt empoderades:

Cosina Power (18.00)

Fa molt i molt de temps que el Riff i el Flat viuen atemorits pel gat. Farts d'aquesta situació, demanen ajuda a la cosina del Flat, una rateta empoderada que va fer fora del seu cau un gat. La cosina els fa entrenar molt durament i protagonitza una versió del "One way or another" de Blondie.

La iaia ninja (18.45)

L'àvia del Riff fa una visita al "Rat Rank", al més pur estil ninja. La iaia més canyera versionarà el "Hey Ho" dels Ramones amb el seu grup Les Iaiones.

 

Les pel·lícules

Aquest diumenge 8 de març el canal Super3 ha programat tres pel·lícules en què les dones són les gran protagonistes. A més, serà la primera vegada que es podrà veure "Ballerina" al canal Super3.

 

Espies de veritat: La pel·lícula (9.00)

La WOOHP ha fitxat tres adolescents de Beverly Hills per fer d'agents secrets: l'Alex, la Clover i la Sam. Després d'un entrenament que els farà trencar més d'una ungla i deixar anar més d'un crit al cel, arriba la primera missió de les Espies de Veritat: localitzar en Peppy Wolfman, tot un mestre amb les mascotes. Aviat descobriran que ell i uns quants companys de classe més han estat víctimes d'una abducció després de ser "fabulats". En Fabu té uns plans molt sinistres per Beverly Hills i per al planeta sencer. El món pot acabar sent una mica massa "fabulós", si les nostres heroïnes no ho impedeixen.

 

Mara i el senyor del foc (15.30)

La Mara s'enfronta a reptes diversos: pateix assetjament a l'escola i la seva mare soltera divaga cap a una extrema espiritualitat esotèrica. Ella només vol ser una noia normal i corrent, però descobrirà que això no és possible en començar a tenir visions sobre antics déus, herois i estranys monstres. Amb l'ajuda d'un professor de mitologia antiga, descobrirà que "El Crepuscle dels Déus" s'està acostant i que ella és l'única persona que té l'habilitat de viatjar entre el passat i el present per poder salvar-nos a tots.

 

Ballerina (20.00)

La Felicia és una nena que, després de perdre els seus pares, viu en un orfenat a la seva Bretanya natal. La seva passió és la dansa i somia convertir-se en una ballarina professional. Per aconseguir-ho, s'escapa amb l'ajuda del seu amic Víctor i viatja fins al París de 1879.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

#somdones

Anar al contingut