"Els matins"
"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

L'anàlisi de la situació a la frontera entre Grècia i Turquia, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà la situació a la frontera entre Grècia i Turquia amb el periodista de TV3 Lluís Caelles, que acaba d'estar-hi fent cròniques per als telenotícies; la investigadora d'un grup de recerca sobre migracions de la UPF Gemma Pinyol, i la psicòloga i cooperant Júlia Ortiz i Artiga, que atén infants a Lesbos i que va haver de marxar-ne uns dies per les agressions feixistes.

Anàlisi de l'actualitat
A la taula de tertúlia hi participaran Montserrat Nebrera, Arturo Puente i Josep-Lluís Carod-Rovira.

La inviolabilitat del rei
El rei emèrit és o no és inviolable? El catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona Jordi Nieva i el periodista Ernesto Ekaizer exposaran els dubtes jurídics que planteja aquesta qüestió.

La demanda del sector cultural
Se sabrà com respira el sector cultural català després que, sota la iniciativa Actua Cultura, s'ha unit per dir prou i pressionar el govern perquè incrementi la partida cultural del 0,65% actual fins a un 2% dels pressupostos.

WhatsApp i la gestió del temps
Fins a quin punt el WhatsApp ajuda i fins a quin punt ofega? El professor del Departament d'Empresa de la Universitat de Barcelona especialitzat en organització i gestió del temps Jordi Ojeda, i el periodista Juan Soto Ivars aportaran els seus punts de vista sobre l'ús que es fa d'aquesta xarxa social.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut