L'Ajuntament de Lleida afirma que hi ha normalitat en el funcionament de la xarxa d'autobusos

En una entrevista a Catalunya Informació, la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, comenta que el servei està obert a possibles canvis.

La tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, Marta Camps, ha afirmat que hi ha normalitat en les primeres hores de funcionament de la remodelació de la xarxa d'autobusos municipals de la ciutat. Segons la Paeria, la xarxa s'ha adequat a la demanda dels usuaris, amb l'objectiu de guanyar velocitat i freqüència i donar més servei als barris més allunyats. En aquesta reforma, s'han reduït les línies de divuit a deu, s'han modificat una cinquantena de parades i s'han fet canvis viaris.
 
En una entrevista al programa Catalunya al dia - Lleida, Marta Camps ha comentat que el servei està obert a possibles canvis, si es detecten disfuncions o necessitats no cobertes: "D'ajustos, n'anirem fent. De recorregut serà complicat, però d'ajustos de parades, horaris que no hem afinat bé, col·lectius a qui no arribem a l'hora... Per tant, diguem-ne que estem oberts a canvis que beneficiïn col·lectius i que puguin anar bé a la línia. Per tant, és un servei públic que intentem adaptar-nos al màxim possible."
 
Els usuaris no veuen amb mals ulls els canvis, si es compleixen les expectatives de millorar la freqüència. En els últims anys ha baixat el nombre d'usuaris del servei i només se'n cobreix el 45 per cent del cost.
 
 
catradio.cat/lleida
twitter.com/cati_lleida
Anar al contingut