L'actor Viggo Mortensen diu que, per resoldre conflictes tant polítics com personals, s'ha de dialogar

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, l'actor nord-americà Viggo Mortensen ha dit que, per arreglar problemes tant de caràcter personal com polític, s'ha de parlar, i sobretot, escoltar l'altra part. Per l'actor això és el que viuen els protagonistes de la seva última pel·lícula, "Lejos de los hombres", sobre el conflicte polític a Algèria.

Viggo Mortensen ha destacat que en el film es pot veure "aquestes persones que pateixen juntes aquest viatge per les muntanyes, i que han de col·laborar per sobreviure a aquest trajecte i els atacs de què són víctimes durant el camí. I van aprenent coses perquè escolten i se n'adonen que no són tan diferents, i crec que això pot passar entre dues persones en qualsevol lloc del món".

"Lejos de los hombres" es basa en el relat d'Albert Camus "El convidat" i se situa a Algèria als anys 50. Mortensen interpreta el paper d'un professor que acull a casa seva un presoner àrab. Intentant ajudar-lo, el personatge que interpreta Mortensen quedarà atrapat pels conflictes que sacsegen el país.

Sobre el moment polític que viu Catalunya, Mortensen s'ha mostrat partidari que es pugui fer un referèndum sobre el seu futur polític.

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Viggo Mortensen, la trobareu aquí.    

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut