La portada

portada_Monica_8col

L'espai on Mònica Terribas ens ofereix la seva interpretació de l'actualitat per ajudar-nos a entendre la realitat que ens envolta.
Horari: de dilluns a divendres, a les 06.00, les 07.00 i les 08.00 h.

 

ÀUDIOS

Els sintetitzadors del judici: Subirà & Gómez

"Els sintetitzadors" del judici. La secció conduïda per Domènec Subirà i Dani Gómez

"Els sintetitzadors" del judici. La secció conduïda per Domènec Subirà i Dani Gómez

ÀUDIOS

La mirada d'en Puyal

"La mirada d'en Puyal": de Joan Barril a Manuel Valls

ÀUDIOS

La tertúlia

Analitzem cada dia els temes més destacats de l'actualitat amb un diàleg constant que incorpora els matisos, les sensibilitats i els punts de vista dels nostres experts per desgranar tot allò que marca el dia a dia.

Horari: de dilluns a divendres, a les 08.55 h.

ÀUDIOS

L'entrevista

La conversa en profunditat de Mònica Terribas, a l'Estudi 1 de Catalunya Ràdio, amb els actors de l'actualitat.

Horari: de dilluns a divendres, a partir de les 08.30 h.

ÀUDIOS

Informe Sala i Martín

Hi ha qui opina sobre Xavier Sala i Martín abans d'escoltar-lo. Cada quinze dies, tindreu l'oportunitat de mirar l'economia a través dels seus exemples i la seva anàlisi.

Horari: Cada quinze dies, dijous, a les 10.30 h

ÀUDIOS

En primera persona del plural

La vida són conflictes i busquem solucions. Escoltem les persones que els poden explicar en primera persona: vosaltres. A "En primera persona del plural", us convoquem perquè ens expliqueu les vostres experiències dels problemes que compartim tots.

Horari: Dimarts, de 10 a 11 h

ÀUDIOS

No hi ha drets

Si n'hi ha, siguem conscients de quins són i què cal per reivindicar-los. Aquesta serà la feina que liderarà la sociòloga Iolanda Fresnillo cada quinze dies. Per exercir els nostres drets, els hem de conèixer.

Horari: Dijous, a les 10 h

ÀUDIOS

El racó de pensar

Apliquem el consell d'Ovidi Montllor: "Un moment, no ens precipitem, primer pensem." El filòsof Xavier Antich i el periodista i activista, David Fernàndez ens acompanyen a "El racó de pensar"

Horari: Dimecres, de 10.30 a 11 h

ÀUDIOS

I visca la terra!

"I visca la terra!" i... les escoles bressol, la N-340, les rotondes, les zones peatonals, la gestió de l'aigua, les funeràries, les multes i els aparcaments... els nostres municipis comparteixen problemes. Veu a l'estudi i al territori per resoldre'ls amb Laia Claret i Gerard López. I Francesc Mauri, perquè si heu de voltar, més val tenir "El temps a la carta".

ÀUDIOS

Lecturàlia

Taula de llibres amb les persones que decideixen escriure'ls, editar-los i vendre'ls. Màrius Serra ens donarà bons motius per entrevistar escriptores i escriptors al "Lecturàlia". I a la secció "Els arbres no s'ho mereixen", la crítica literària.

Horari: Dilluns, d'11 a 12

ÀUDIOS

La tertúlia esportiva

Pels que hi entenen d'esports i pels qui no. La traducció a "El matí de Catalunya Ràdio" d'un món que no són només gols i 'cracks'. Comptem amb les veus de referència del periodisme esportiu.

Horari: Dilluns i l'endemà dels partits intersetmanals, de 10 a 11 h

ÀUDIOS

Amb xarxa o sense

Què tenen en comú l'assessor Genís Roca, l'expert en tecnologia digital Albert Cuesta, el crac dels videojocs Albert Murillo, la conductora del "Popap" Mariola Dinarès i el "youtuber" Pol Gisé? Que tots es llancen a les xarxes per viure... "Amb xarxa o sense".

Horari: Dimarts, d'11 a 12 h

ÀUDIOS

El galliner

Quan surts del teatre, del cinema, d'uns espectacle de dansa, d'una exposició, entens la vida d'una altra manera. Emociona't i diverteix-te amb "El galliner" d'Àlex Gorina,  Gemma Ruiz, Marta Vives, Alfons Gorina i Núria Marín. La cultura ens fa lliures.

Horari: Dijous d'11 a 12 h

ÀUDIOS

Mediats i serioses, S.L.

Hi ha qui diu: "Jo només veig sèries." I hi ha qui diu: "M'enganxo a les coses més friquis de la tele." I hi ha qui necessita saber-ho tot d'aquest món. A "Mediats i serioses, S.L.", l'actualitat i crítica televisiva amb Santi Villas, David Àvila i Àlex Gutiérrez, i les malaltes de sèries Cristina Bordas i Sílvia Comet.

Horari: Dimecres, d'11 a 12 h