La semifinal més emocionant, a "Oh Happy Day"

Demà, a les 21.55, TV3 emetrà la desena gala d'"Oh Happy Day", en què quatre grups lluitaran per arribar a la gran final, que es farà en directe el 8 d'abril

Aquest dissabte, els Not Named, Friendship Sound, Obmud i Sound Six seran els quatre grups que lluitaran per arribar a la gran final de l'"Oh Happy Day" 2017. Com a les anteriors edicions, la final serà en directe i serà el públic amb els seus vots qui decidirà el guanyador.

Abans, els quatre semifinalistes hauran de cantar dues cançons cadascun per convèncer l'exigent jurat del programa, format per Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès, que mereixen arribar a la final. Al llarg d'aquesta emocionant semifinal, es podran veure grans actuacions, i també com els grups s'ajuden entre ells a superar les seves mancances i pors escèniques. Els Obmud ajuden els Friendship Sound a actuar amb més confiança sobre l'escenari, i els Friendship Sound ensenyarà als Obmud com emocionar amb la veu.

Els Not Named tindran feina, ja que obriran amb la millor cançó de la nit de la setmana passada, "No More Tears", el duet de Barbara Streisand i Donna Summer, i hauran de cantar dues cançons més. En un divertit vídeo, descobriran com l'Ariadna, la Verònica i el Juan Carlos defineixen el quart membre del grup, en Dani, el més extravertit i rialler del quartet. 

Les Sound Six també intercanviaran experiències amb els Not Named i s'hauran d'enfrontar al repte de cantar dues cançons molt diferents, "Història repetida", versió en català de "History Repeating", de Shirley Bassey & Propellerheads, i "Hello", el hit d'Adele en versió a cappella. 

Després de la primera ronda d'actuacions, el jurat donarà a conèixer el primer grup finalista del concurs. I al final del programa, s'anunciaran els altres dos grups que passaran a la final i quin és el quart classificat que, malauradament, ja no competirà a l'últim programa. 

"Moments OHD"

A "Moments OHD" continuarà la música durant 50 minuts amb les millors actuacions, vídeos dels cors i intervencions del jurat agrupats de forma temàtica. Aquesta setmana  recopilaran les actuacions més emocionants de les tres temporades anteriors del programa.

tv3.cat/happy

facebook.com/ohhappydaytv3

twitter.com/happyTV3

instagram.com/happytv3

Anar al contingut