Catalunya aixeca el teló
DIMARTS, A LES 21.55

La nova temporada del món del teatre a la gala "Catalunya aixeca el teló", per TV3

Demà, a partir de les 21.55, TV3 ofereix la gala "Catalunya aixeca el teló" des del Teatre Coliseum de Barcelona. L'acte, que marca el punt de partida de la temporada teatral i les arts escèniques, tindrà com a mestre de cerimònies el comediant Guillem Albà, acompanyat de la banda Marabunta.

En acabar la gala, "Sense ficció" emetrà "Kursaal, la força de la gent", que explica la història del renaixement d'aquest teatre manresà de llarga trajectòria i arrelament. El documental narra la història excepcional de la implicació de la ciutadania i el moviment social per recuperar un teatre històric que estava en ruïna.

Demà, a partir de les 21.55, el món del teatre i les arts escèniques presenta la nova temporada amb una gran festa, per dissetè any "Catalunya aixeca el teló". Aquesta edició de la gala la conduirà el comediant Guillem Albà, acompanyat de la banda Marabunta, i es podrà seguir per TV3.

L'humor i la música són els principals ingredients per als espectadors. Es comptarà també amb la col·laboració de cares conegudes del món del teatre i altres àmbits culturals. Naturalment, s'hi podrà veure un tast de la cartellera de la nova temporada teatral.

Com a novetat, en aquesta edició es lliuraran els Premis Catalunya de Teatre, una iniciativa de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), creats amb la finalitat de premiar anualment persones o entitats rellevants de les arts escèniques.

www.tv3.cat

Anar al contingut