La col·laboració d'iCat.cat com a emissora oficial del Sónar i el Primavera Sound, a 'El matí de CR'

Mònica Terribas entrevistarà demà, a partir de les 11 del matí, els codirectors dels dos festivals, Ricard Robles i Alberto Guijarro, i el coordinador d'iCat.cat, Carles Aledo.

Aquest dijous, 15 de maig, El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, descobrirà els eixos del projecte de col·laboració d'iCat.cat amb el Sónar i el Primavera Sound amb els codirectors dels dos festivals, Ricard Robles i Alberto Guijarro, i amb el coordinador d'iCat.cat, Carles Aledo. L'entrevista es farà a partir de les 11 del matí als estudis de Catalunya Ràdio a Barcelona.
 
Durant la conversa a l'espai 'Planificats', avançaran com es presenten les edicions del 2014 dels dos festivals i comentaran tots els detalls de la col·laboració del canal online de música i cultura emergent iCat.cat, emissora oficial del Sónar i el Primavera Sound, que transmetrà en directe i en exclusiva per a tot el món una gran part dels seus concerts. Una informació de la qual es faran ressò altres programes i els serveis informatius de Catalunya Ràdio, TV3 i el 33, que aquest any faran una cobertura especial dels festivals.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
 
iCat.cat
Facebook.com/iCat
Twitter.com/iCatpuntcat
Anar al contingut