La CCMA s'adhereix a la Declaració Institucional del Dia Internacional de les Dones
La CCMA s'adhereix a la Declaració Institucional del Dia Internacional de les Dones

La CCMA s'adhereix a la Declaració Institucional del Dia Internacional de les Dones

Volem els mateixos drets. #NoCallis #Som8deMarç

El Consell de Govern de la CCMA ha decidit per unanimitat adherir-se a la Declaració Institucional del 8 de març del 2020, Dia Internacional de les Dones, aprovada per la Generalitat de Catalunya.

Amb el lema "Volem els mateixos drets", en la declaració la Generalitat reafirma la necessitat de continuar reivindicant la igualtat efectiva de dones i homes perquè, tot i que aquest dret fonamental "ha estat reconegut legalment des de fa temps en el nostre marc jurídic, no és efectiu ni en totes les esferes de les nostres vides ni és igual per a totes les dones. Per això encara avui dia hem de vetllar per la plena participació de les dones en tots els àmbits de la vida."

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, compromesa amb la reivindicació dels drets de les dones, dona ple suport a la implementació de totes les polítiques d'igualtat recollides en el Pla estratègic de polítiques d'igualtat de gènere 2019-2022 del govern. Així mateix, els mitjans de la CCMA treballen per visibilitzar les dones en totes les esferes, trencant les discriminacions i els estereotips, incorporant la perspectiva de gènere en tots els àmbits i lluitant per l'eliminació de la violència masclista.

En aquest sentit, TV3, Catalunya Ràdio i els mitjans digitals de la CCMA, amb el lema #somdones, dediquen gran part de la programació d'aquesta setmana a les reivindicacions, les aspiracions i la realitat de les dones en una societat que ha de continuar avançant per aconseguir la igualtat efectiva.

tv3.cat/somdones
#somdones

Anar al contingut