Iniciativa per Catalunya Verds acusa el president Artur Mas d'amagar la seva supervivència política darrere de les eleccions del 27 de setembre

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el líder ecosocialista, Joan Herrera, ha negat el caràcter plebiscitari d'aquests comicis

En una entrevista a  "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera,  ha dit que , "mai hi ha hagut una distància tan sideral entre el que es diu en públic i es diu en privat. El que jo acuso és que Convergència i Unió, mitjançant les preteses eleccions plebiscitàries, vol aconseguir vots que, sota cap altra circumstància, aconseguiria".

Herrera s'ha mostrat satisfet d'haver arribat a acords amb Podem a Barcelona per tancar la plataforma Barcelona en Comú, però admet que, de moment, no hi ha contactes per repetir l'experiència en les eleccions del 27 de setembre.

Sobre aquest afer, el coordinador nacional d'ICV ha manifestat que "avui no n'estem parlant, avui estem parlant de crear espais de llibertat i de canvis de política a nivell local i en alguns llocs ho estem aconseguint. Després de les eleccions municipals, ja en parlarem".

Herrera ha admès que no participen en la confecció del full de ruta dels partits sobiranistes i ha defensat el seu propi full de ruta que passa perquè Catalunya es converteixi en un estat lliure associat.

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Joan Herrera, podeu anar aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut