Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

Inés Arrimadas insta el PSOE a fer una reflexió interna per desbloquejar la situació política espanyola

En declaracions al "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, Arrimadas també ha demanat un esforç a Mariano Rajoy per buscar una entesa amb Pedro Sánchez.

La presidenta del grup de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha dit sobre la posició del partit de Pedro Sánchez en la investidura de Mariano Rajoy que: "queden hores, queden dies encara per intentar-ho. Jo espero que facin una reflexió interna perquè, a més, hi ha moltes veus dins del Partit Socialista que li estan demanat a Pedro Sánchez que no hi hagi un bloqueig i que no ens porti a unes altres eleccions que, molt probablement, ens deixaria en una situació semblant a la que estem ara."

Un esforç a Mariano Rajoy

Arrimadas també ha demanat a Mariano Rajoy que treballi per aconseguir el suport que necessita per ser investit president. Segons la líder de Ciutadans: "Jo crec que un no a tot no és ara mateix un opció política que sigui viable. Jo sí que crec que el Partit Popular ha d'acceptar i ha de treballar amb el Partit Socialista i que s'han de buscar els acords d'investidura. No serem nosaltres, només, els que treballin perquè aquesta investidura tiri endavant. Ha de ser el senyor Mariano Rajoy i el seu partit qui busqui socis per aquesta investidura."

Es tracta només d'un acord d'investidura

La cap de Ciutadans al Parlament ha admès que serà complicat fer canviar el PSOE de posició, ha recalcat que aquest és un acord pensat només per aquesta investidura i ha afegit que: "Aquest és un acord d'investidura, insisteixo i, per tant, està pensat per poder passar la investidura en aquests termes amb aquestes reformes i compromisos que, d'altra banda, el Partit Popular no hauria fet mai a la vida. Ja hem vist com governa amb majoria absoluta. Per tant s'han fet avanços que nosaltres defensem però és evident que això està pensat per fer una reforma de cara a una investidura."

 

catradio.cat/catalunyamigdia

twitter.com/catmigdia

Anar al contingut