Demà, a les 12.00

iCat estrena "Rumescu", un podcast d'humor sobre la premsa rosa

Demà, dimarts, 3 de març, a les 12.00, s'estrena "Rumescu", el primer espai d'humor d'iCat. Un programa radiofònic i multiplataforma, amb podcast d'àudio i vídeo al web i l'app d'iCat, i també vídeo al canal d'iCat a YouTube. Conduït pel periodista Gerard Serra, Aida Fita i Roger Gil, el programa s'estrenarà amb una entrevista sorpresa.

"Rumescu" és un podcast d'humor que té l'objectiu de

riure's de la premsa rosa. Per fer-ho, utilitza l'infravalorat Star System català, que són els protagonistes de les notícies i seccions de cada programa. Parodiant els mecanismes de la premsa rosa real, s'utilitza l'humor per parlar dels personatges més coneguts de la cultura popular catalana, siguin cantants, actors, presentadors de televisió o fins i tot polítics.

Les seccions

El programa compta amb diverses seccions com "La paparazzi", en què Aida Fita surt al carrer per buscar els protagonistes de les notícies del cor... tot i que no acaba de sortir-se'n. Una altra secció del programa és "El sexe pel sexe", un recull dels millors moments de pel·lícules porno en català. O "A cau d'orella", on Roger Gil busca solucions als problemes de l'audiència a través d'un consultori ben particular. Més seccions de "Rumescu" són "Tu abans molaves", en què caurà el mite de la infància idealitzada.

A "L'entrevista", l'estudi d'iCat serà l'escenari de les entrevistes més punyents als famosos que tinguin el valor de venir al programa. El programa s'acabarà amb la secció "En pau", en què Marc Andreu farà una crítica de tot allò que no li ha agradat. És a dir, de pràcticament tot.

A més d'aquestes seccions fixes, "Rumescu" comptarà amb la presència de diferents col·laboradors, com Rocío Sabián o Laura Cánovas.

"Rumescu" és un programa d'humor, millor que la salsa rosa.

iCat.cat
facebook/iCat
twitter/iCat
instagram/iCat
youtube.com/iCat
Anar al contingut