Girona FC i Manchester City es juguen el trofeu Costa Brava
Girona FC i Manchester City es juguen el trofeu Costa Brava

Girona FC i Manchester City es juguen el trofeu Costa Brava, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà a les 18.00, TV3 i Catalunya Ràdio transmetran el partit entre el Girona FC i el Manchester City que es jugarà a Montilivi. Aquest serà l'últim partit de la pretemporada de l'equip gironí, que s'estrena el proper cap de setmana a Primera Divisió.

El Girona presentarà el seu nou equip en la 41a edició del trofeu Costa Brava, que l'any passat els gironins van perdre davant l'Olympique de Marsella per 1-2. Serà el primer partit que jugaran a Montilivi, que encara no ho havien pogut fer pel canvi de gespa.

S'enfrontaran a l'equip de Pep Guardiola, el Manchester City, club que els ha cedit 4 jugadors aquesta temporada i amb el qual mantenen una relació molt bona. El City jugarà el partit després d'haver debutat a la Lliga anglesa, la Premier League, amb una victòria contra el Brighton. Els de Guardiola també aprofitaran el partit en terres gironines per fer-hi una estada de quatre dies.

La transmissió del partit a TV3 serà de Jordi Sunyer, amb l'anàlisi de Gerard Autet i Cristina Busquets a peu de gespa.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, la transmissió començarà cinc minuts abans amb un equip format per Eduard Solà, l'anàlisi d'Arnal Llibert, Xevi Soler a la coordinació i Ramon Salmurri al centre de dades. 

tv3.cat

catradio.cat

Anar al contingut