Freixa diu que no hi ha acord amb l'Athlètic i que la FEF decidirà el lloc de la final de Copa

El portaveu de la directiva del Barça ha dit, en al·lusió al Reial Madrid, que és la primera vegada en la història que un club al·lega obres al seu estadi per no acollir la final.

El portaveu del Futbol Club Barcelona, Toni Freixa, ha assenyalat que la Federació Espanyola de Futbol decidirà dimarts que ve el dia i l'estadi on es disputarà la final de la Copa del Rei, ja que avui el conjunt blaugrana i l'Athlètic de Bilbao no s'han posat d'acord. En declaracions al programa de Catalunya Ràdio Tenim un punt, amb Francesc Garriga, Freixa ha explicat per què no s'ha arribat a una entesa amb l'equip basc: "La qüestió és que ells tenen unes prioritats diferents de les nostres, però no passa res, s'ha de respectar. A qui correspon determinar on es jugarà la final i en quina data és a la Federació, que és qui l'organitza. La Federació, en reunió de la junta directiva que se celebrarà dimarts vinent, fixarà la data i la seu."

El portaveu de la Junta Directiva del Barça ha comentat en el programa que l'Athlètic proposa que la final sigui el dia 20 de maig, a l'estadi de La Cartuja de Sevilla, i que el Futbol Club Barcelona prefereix el 25 de maig al Vicente Calderón: "Nosaltres hem proposat el dia 25 perquè entenem que no pot quedar oberta la data, depenent de si arribem a la final de la Champions o no, perquè la gent ha de saber quina és la data. I la seu, preferim el Vicente Calderón perquè està més a prop de Barcelona, perquè les comunicacions són més fàcils, la gent fins i tot hi pot anar en cotxe, perquè és un estadi de futbol, perquè no hi ha pista d'atletisme i l'aforament és similar". Toni Freixa diu que l'Athlètic vol que la final se celebri abans: "L'Athlètic no vol el dia 25 perquè la Lliga acaba el dia 13, i del 13 al 25 van dotze dies. El president de l'Athlètic Club ja explicarà les seves raons, però prefereix La Cartuja bàsicament per una qüestió d'aforament." Segons Freixa, si el partit "quedés fixat pel dia 20 voldria dir que seria una data provisional perquè no podrem saber si és definitiva fins a finals d'abril si és que tenim la sort de jugar les semifinals de Champions".

El portaveu de la directiva blaugrana ha lamentat que aquest partit no es pugui jugar al Bernabéu perquè el Reial Madrid ha anunciat que hi farà obres: "El fet és que tot això ve motivat, i això ho podem dir molt clarament, com a conseqüència que el Santiago Bernabéu no és possible. Ja ens han dit avui que sembla que han al·legat que han de fer unes obres de reforma dels banys i que això impedeix decisivament acollir la final. També ens han dit que és la primera vegada que succeeix això en la història, que un equip al·lega unes raons d'aquest tipus per no acollir la final."

catradio.cat

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut