Figures noves dels personatges del Super3 per decorar les mones de Pasqua

Aquest any, els súpers podran decorar les seves mones de Pasqua amb personatges nous del Super3, gràcies a les figuretes del Mic, la Nenúfar, la Matoll, el Biri Biri, el 6Q, el Fluski i la Misha i els seus amics.

Els personatges del canal Super3 acompanyaran també els súpers el Dilluns de Pasqua, convertits en figuretes per decorar les mones. Les figures, que ja es poden trobar als punts habituals i a la Botiga de TV3 i Catalunya Ràdio, estan fetes de PVC i fan entre sis i vuit centímetres d'altura.

De la família del Super3, hi ha figuretes de la Nenúfar, la Matoll, el Biri Biri, el 6Q i el Fluski. Per als més petits, les mones de Pasqua es podran decorar amb la figura del Mic, així com de la Misha, la gata violeta, i de tots els seus companys de la sèrie. Aquestes figures es poden adquirir de manera individual i també en grups.

La creació de les figuretes ha estat un treball conjunt dels equips de la CCMA i de l'empresa Comansi, especialitzada en la creació de figures que permeten potenciar i desenvolupar la imaginació dels més petits.

super3.cat

tv3.cat/botiga

Anar al contingut