Marala Trio.
Marala Trio.

Experiència iCat a la Fira Mediterrània de Manresa

Els oients d'iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, poden aconseguir invitacions dobles per assistir al concert de Marala Trio, el divendres 11 d'octubre, a la Fira Mediterrània de Manresa, amb sopar inclòs a la Cocteleria Glaç.​

Catalunya Ràdio i TV3 són mitjans oficial de la Fira Mediterrània.

La catalana Selma Bruna, la valenciana Sandra Monfort i la mallorquina Clara Fiol són Marala Trio, grup de repertori inspirat en els cants tradicionals dels Països Catalans i el País Basc. La seva actuació, el divendres 11 d'octubre, és una de les cites de la 22a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que del 10 al 13 d'octubre omplirà la ciutat amb un ampli programa de propostes artístiques d'arrel que, com marca el seu ADN, acull música, arts escèniques i cultura popular.

Els oients d'iCat poden gaudir d'una vetllada completa, amb sopar per a dues persones a la Cocteleria Glaç i una invitació doble per al concert de Marala Trio, a les 23 h, a la plaça de Fius i Palà.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina ExperiènciesiCat.

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

 

Anar al contingut