"EnFemme"
"EnFemme"
DIMECRES, A LES 12.00

Es presenta el documental "EnFemme", sobre el naixement de la comunitat de "cross-dressers"

Dimecres, 17 d'octubre, a les 12.00, es presenta a la delegació del CSIC de Catalunya el documental d'Alba Barbé i Serra "EnFemme", que tracta el naixement d'una comunitat, la dels "cross-dressers", persones que s'expressen en el gènere contrari a aquell amb què han nascut, sense que això estigui directament relacionat amb la identitat ni l'orientació sexual. El documental s'estrenarà al "Sense ficció" de TV3 el 23 d'octubre.

Aquest dimecres, a les 12.00, es presenta el documental "EnFemme" a la delegació del CSIC de Catalunya. A l'acte assistiran Montse Armengou, directora del programa "Sense ficció"; Alba Barbé i Serra, directora i productora del documental; Mireia Mata, directora general d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya; Judith Juanhuix, protagonista, membre de TransForma la salut i de l'Associació Trans* Generem!; i Sandra Fernández, protagonista del documental.

El Club EnFemme, un petit refugi per a l'anonimat a la metròpoli de Barcelona, obre la porta al secret: "M'agrada vestir-me de dona". Amb el boom d'internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a "cross-dressers". No els encaixava la imatge que va deixar en herència la travesti en els moviments d'alliberament sexual durant el tardofranquisme o la transició. "EnFemme" revela el silenci d'una vivència que ja no es pot mantenir oculta, però també la solidaritat i la importància del plaer a l'hora de construir la identitat.

"EnFemme" és un documental de l'antropòloga Alba Barbé i Serra, amb la col·laboració del Club EnFemme, que s'emetrà al "Sense ficció" el dimarts 23 d'octubre.

 

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio

Anar al contingut