Es lliuren els premis de la quarta edició del Concurs "Superactivitats" de la Festa dels Súpers

Aquest migdia, s'ha fet el lliurament de la quarta edició del Concurs "Superactivitats" a l'escenari principal de la Festa dels Súpers, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Els guanyadors de les diferents categories han estat Lleure Dos Mil, Llet Nostra Alimentària i Aigües de Barcelona.

Aquest any s'ha celebrat la quarta edició del concurs "Superactivitats", una proposta dirigida a les empreses i institucions participants en l'esdeveniment, que pretén impulsar-ne l'originalitat, creativitat, implicació i tematització de les activitats que fan a la Festa dels Súpers.

Aquests han estat els guardonats en els premis "Superactivitats" en les tres categories:

Activitat més original o innovadora, a Lleure Dos Mil. Ha recollit el premi Mar Blanch, cantant del grup Macedònia, en representació de l'empresa.

Activitat més dinàmica i atractiva, a Llet Nostra Alimentària. El guardó l'ha recollit Gemma Franco, responsable de màrqueting i comunicació.

Activitat amb més valors, a Aigües de Barcelona. El premi l'ha recollit Maria Salamero, directora d'estratègia de sostenibilitat i comunicació.

Han entregat els premis, aquest migdia a l'escenari de l'estadi, Dani Reyes, director de Màrqueting de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA); Dani López, director del canal Super3, i Toni Quer, director de la Festa dels Súpers.

super3.cat

super3.cat/festa

Anar al contingut