Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la 27a jornada de la Lliga. El Barça rebrà la Reial Societat, que arriba amb la moral molt alta després de classificar-se per a la final de la Copa del Rei. En canvi els de Setién van perdre el liderat la jornada passada davant del Reial Madrid al Santiago Bernabéu. A casa han de tornar a sumar els tres punts per no despenjar-se d'aquest primer lloc i fins i tot recuperar-lo, si el Reial Madrid empata o perd al camp del Betis.

També estaran pendents de l'Osasuna-Espanyol. Els catalans continuen cuers a la Lliga, tot i que empatats a punts amb el Leganés. La jornada passada van empatar contra l'Atlètic de Madrid;; mentre, l'Osasuna els rep després de perdre contra el Sevilla. En aquests moments, tots els tres punts que es juguen són vitals per als blanc-i-blaus per poder optar a mantenir-se a Primera, una fita cada vegada més complicada.

I pel que fa a Segona Divisió, atenció especial al Girona-Albacete. Els catalans van empatar contra el Mirandés després d'una bona ratxa de victòries, però tot i això es mantenen cinquens enen la classificació. El Girona no pot perdre cap punt per seguir escalant a les posicions que els retornin a Primera.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut