Xavi Valls
Xavi Valls
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la 26a jornada de la Lliga. Tota l'atenció estarà posada en el clàssic que enfronta el Reial Madrid i el Barça. És un partit clau, amb tres punts vitals per al lideratge, ara mateix a mans dels blaugranes, però amb els blancs a només dos punts. Els de Setién arriben al partit després d'empatar contra el Nàpols a la Champions i els de Zidane, de perdre a casa, contra el Manchester City de Pep Guardiola.

També estaran pendents de l'Espanyol-Atlètic de Madrid. Els catalans continuen cuers a la Lliga, tot i que empatats a punts amb el Leganés. Els matalassers, per la seva banda, són tercers. En aquests moments, tots els tres punts que es juguen són vitals per als blanc-i-blaus per poder optar a mantenir-se a Primera, una fita cada vegada més complicada.

I pel que fa a Segona Divisió, atenció especial al Mirandés-Girona. Els catalans porten una bona ratxa i són cinquens a la classificació. Després de sumar els tres punts a Montilivi la jornada passada, el Girona no pot perdre cap punt per seguir escalant a les posicions que els retornin a Primera.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut