Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà, dimecres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista el conseller de Territori, Damià Calvet

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, preguntarà al conseller de Territori, Damià Calvet, i a un geòleg especialista en riscos naturals quines mesures es prenen per impedir esllavissades i si la falta d'inversió pot haver influït en l'accident, l'endemà de l'accident de tren a Vacarisses

El programa també estarà pendent de les reaccions al trencament del pacte entre el PSOE i el PP per renovar el poder judicial, després de la renúncia del jutge Marchena.

La presidenta del grup de Catalunya en Comú-Podem al Parlament, Jéssica Albiach, serà l'entrevistada. I a la tertúlia hi haurà Jordi Mercader, Antonio Baños i Gemma Ubasart.

Òscar Andreu i Òscar Dalmau presentaran el nou programa de TV3 "La nit dels Òscars". La periodista Ariadna Oltra, directora del documental "Mai més víctimes", mostrarà què s'està fent en algunes escoles per prevenir la violència masclista.

El corresponsal de TV3 a París, Josep Capella, explicarà els atacs que han viscut unes carnisseries a França per part de grups vegans.

El meteoròleg Sergi Cruz parlarà del llibre que ha escrit sobre la tragèdia al Balandrau, al Pirineu Oriental, en què van morir 8 excursionistes l'any 2000.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut