Eduard Farelo és el Miquel, a "Com si fos ahir".
Eduard Farelo és el Miquel, a "Com si fos ahir".
Demà, a les 15.50

El preludi d'un gran final, a "Com si fos ahir"

Demà, divendres 27 de juliol, a les 15.50, TV3 emetrà l'últim capítol de "Com si fos ahir" abans de l'especial de diumenge, que serà d'una hora i en "prime time".

En l'episodi de demà totes les trames es van encaminant cap al final, en Miquel i la Noe ja no es guarden cap secret; l'Eva troba l'oportunitat ideal per acarnissar-se amb l'Andreu pel mal que li va fer, i no és l'única; la Cati, desesperada, recorre al Quim, quan ell decideix ajudar-la es troben amb una bona sorpresa, i en Miquel descobreix què va fer la Noe al comiat de soltera i pren una decisió ben dràstica.

Com que en Miquel se sent culpable d'haver quedat amb la Laia, ara és ell qui està exageradament amable amb la Noe, cosa que dispara totes les seves alarmes. La noia agafa el mòbil d'en Miquel i, revisant missatges, s'adona que ell deia la veritat. No va passar res amb la Laia. La Noe es planteja ser del tot sincera amb en Miquel, però, parlant amb ell, es convenç que no és necessari. A més, ha buscat feina a la Margarita per evitar que la delati. La Sandra li aconsella que se sinceri amb el seu promès, perquè aquestes coses s'acaben sabent.

L'Andreu busca la companyia de l'Eva, però ella, intoxicada per la Marta, el posa de volta i mitja. Mira d'acostar-se a la Gemma, però ella li critica el seu tarannà enamoradís.

La Cati demana ajuda a en Quim per saldar el deute amb l'Albert. En Quim li ofereix els diners de la loteria, però quan van a buscar-los, descobreixen que en Marc els ha robat. El noi fuig per passar un estiu de somni amb l'Estrella.

Avui és el comiat de solter d'en Miquel. Els amics decideixen fer una cosa suau, ja que, qui més qui menys, tots tenen algun problema. En Jordi explica la nova situació a en Litus, que se'n fa càrrec. El que havia de ser un secret acaba sent de domini públic, i en Jordi i l'Andreu es fan companys de penes d'amor. En Quim no aconsegueix localitzar en Marc i es desespera. Però encara falta el pitjor. La Margarita està rabiosa i truca a en Miquel per explicar-li que la Noe li va ser infidel. Ell no sap si creure-s'ho. En Santi i en Litus són els més assenyats i pleguen veles. L'Andreu, en Quim, en Jordi i en Miquel continuen la gresca. A les deu del matí, en Miquel, amb ressaca, s'espera a la consultoria. Arriba la Noe i en Miquel descobreix que la Margarita li va dir la veritat. N'està fart i la deixa.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut