Joan Ferran
Joan Ferran
Dimarts, a les 20.50

El partit de l'OK Lliga entre el Lloret i el Caldes, a Esport3

Demà, a les 20.50, es jugarà el partit de l'OK Lliga entre el CH Lloret Vila Esportiva i el CH Caldes Recam Làser, de la 24a jornada

La fase regular de l'OK Lliga està a punt d'acabar-se i, en l'antepenúltima jornada, el Lloret té molt difícil estalviar-se el play-off de descens. L'equip de la Selva suma 15 punts, sis per sota de la salvació, quan en falten nou per disputar, després d'haver perdut dissabte contra un rival directe com el Taradell (3-2). L'equip gironí va fer una mala primera volta, amb només 4 punts, però va reaccionar en la segona volta, amb una ratxa de tres victòries seguides, que li van permetre somiar amb la salvació directa.

El Caldes és 7è, amb 34 punts. El cap de setmana passat es va imposar al Vic per 6-2, precisament un rival directe del Lloret en la lluita per la salvació. Els vallesans aspiren a lluitar per la sisena posició, que dona bitllet per jugar a Europa la temporada vinent i permet estalviar-se el play-off de vuitens de final. Ara mateix, la sisena plaça és per al Girona, que té 35 punts. En el partit d'anada, el Caldes es va imposar per un contundent 6-2.

Els comentaris seran de Joan Ferran i, l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut