El partit d'anada dels quarts de final de l'EHF Cup entre el Saint-Raphaël i el Fraikin BM Granollers, a Esport3

Demà a les 20.45, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit d'anada de la Copa EHF entre el Saint-Raphaël i el Granollers.

Després de guanyar en cinc dies el primer i segon classificats de la Lliga ASOBAL, el Fraikin BM Granollers afrontarà aquest cap de setmana el partit d'anada dels quarts de final de l'EHF Cup a la pista del Saint-Raphaël francès.

El conjunt català arriba a aquest partit en un gran moment de forma, però l'entrenador Antonio Rama no podrà comptar amb Álvaro Cabanas i Ian Tarrafeta, tots dos lesionats. Tot i aquestes baixes, l'equip català buscarà obtenir un bon resultat en la difícil pista francesa i aprofitar que el partit de tornada es jugarà la setmana següent a Granollers per segellar la classificació per a la Final Four de Magdeburg.

El Saint-Raphaël compta amb l'exblaugrana Dani Sarmiento en la seva plantilla, un equip d'un gran potencial. Entre els internacionals de diferents països, destaquen l'extrem Raphael Caucheteaux, el màxim golejador de la Lliga francesa i del seu equip a l'EHF Cup, o el lateral dret Adrien Dipanda, campió del món 2017 i subcampió olímpic 2016 amb la potent selecció francesa. Tot i això, aquesta setmana el Saint-Raphaël s'ha vist sorprès a la seva pista pel penúltim classificat de la Lliga francesa, el Saran, que li va poder remuntar un partit que perdia per sis gols per acabar empatant a 27.

Els comentaris seran de Vicenç Prados, amb l'anàlisi tècnica de José Luis Villanueva.

esport3.cat

Anar al contingut