campionat d'Europa de grups de xou, de patinatge artístic
campionat d'Europa de grups de xou, de patinatge artístic

El Campionat d'Europa de xous i precisió de patinatge sobre rodes, a Esport3

Els dies 3, 4 i 5 de maig –dijous, divendres i dissabte–, el canal Esport3 emetrà íntegrament el Campionat d'Europa de xous i precisió de patinatge sobre rodes. Aquest Europeu es va disputar al pavelló Nou Barris de Lleida l'últim cap de setmana d'abril.

El patinatge català, gran dominador del panorama europeu i mundial, hi tindrà un paper fonamental en totes les categories.

En aquest campionat s'hi descobriran les noves coreografies del 2018. El CPA Olot, guanyador d'onze mundials i dotze europeus, tornarà a ser el xou gran a superar per tota la resta. Han posat el llistó molt alt i serà molt difícil desbancar-les. "Soc innocent" i anteriorment "Treu-me d'aquí" les van portar al cim. Ara s'hi volen mantenir amb la nova composició  d'Ester Fàbrega i Ricard Planiol, "Sense opcions". El CEPA Girona i el CP El Masnou també mostraran els seus nous treballs, més ambiciosos que mai.

A més dels xous grans, els més coneguts per la seva gran trajectòria internacional, l'Esport3 també oferirà xous petits i xous juvenils –tots dos amb exitosa presència catalana–, i també quartets. Tampoc faltarà el patinatge de precisió, que no es practica a casa nostra però del qual Itàlia és la gran dominadora en l'àmbit europeu.

Amb els comentaris d'Imma Pedemonte i l'anàlisi tècnica del campió d'Europa Pere Marsinyach i de Míriam Clua, segona entrenadora del CP Girona i expatinadora internacional.

esport3.cat

Anar al contingut