Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

Dolors Bassa, Jéssica Albiach i Lucetta Scaraffia, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb Dolors Bassa. És la primera vegada que les càmeres de televisió entren a la presó de Puig de les Basses per parlar amb l'exconsellera de Treball.

Demà, el programa "Preguntes freqüents" preguntarà a l'exconsellera de Treball Dolors Bassa sobre les seves vivències dins el mòdul de les dones d'una presó d'homes i sobre el moment polític actual.

Al "FAQS" també s'analitzarà l'aprovació del projecte de llei de llibertat sexual del govern PSOE-Podem, aprovat fa pocs dies. Amb la presidenta d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, i amb la tinenta d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona Laia Bonet, del PSC, el programa es preguntarà si aquesta llei serà suficient per combatre la violència sexual contra les dones i analitzarà les discrepàncies entre PSOE i Podem en aquesta tramitació. El programa també parlarà del 8M amb la periodista especialitzada en qüestions de gènere Ana Bernal-Triviño.

"Preguntes freqüents" també comptarà amb el testimoni de Lucetta Scaraffia, que va redactora de l'Osservatore Romano, des d'on va denunciar violacions de capellans a monges.

¿Hi ha possibilitats que el rei Joan Carles acabi extradit a Suïssa pel pagament de cent milions de dòlars que va rebre de l'Aràbia Saudita? El programa l'hi preguntarà a l'advocada penalista Isabel Elbal.

A més, el "FAQS" de demà comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Simona Levi i Quico Sallés, i amb l'actuació de Beth. A les cadires hi haurà els periodistes Ana Pardo de Vera, Sara González, Natàlia Vila i Andrea Mármol.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3
tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

#somdones

Anar al contingut