Demà, a les 22.00

Demà, segon episodi de "PoliAmor", la primera ficció en directe per Instagram Live

Demà, dimarts 20 de novembre, a les 22.00, l'instagram de TV3 emetrà el segon episodi de "PoliAmor", la nova ficció que es va estrenar ahir diumenge, i que s'emet en directe a través de la xarxa social Instagram. En aquestes dues primeres setmanes, el programa s'emetrà els diumenges i els dimarts, i a partir de la tercera setmana, cada diumenge.

La ficció "Poliamor" es va estrenar ahir a les 22 i s'emet a través d'Instagram en directe. Aquest nou format ofereix la possibilitat que els espectadors interactuin amb els personatges, fins i tot poden arribar a decidir s'acaba la història.

Cada entrega de "Poliamor" consta de tres parts: la primera és un monòleg d'aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tractaran en la tercera part, un xat en directe conduït per l'instagramer Roi Sastre en què els espectadors podran opinar sobre el capítol i proposar què hauria de fer la Berta. El capítol es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe i un il·lustrador que reinterpretarà a la seva manera el logo de "PoliAmor".

Sinopsi
La Berta és una noia de 30 anys, interpretada per l'actriu Nausicaa Bonnín, que fa poc que ha trencat amb el seu nòvio, el Pol, amb qui feia tres anys que sortia, i ara busca experiències noves. Durant tres mesos i acompanyada dels espectadors, anirà parlant amb la gent que estima, amb la que odia, amb gent nova, amb gent inesperada... Coneixerà el punt de vista de la mare, el del millor amic o el de la germana petita. Recuperarà algun amor de joventut, s'il·lusionarà amb alguna noia, rebrà algun noi desconegut... fins i tot tornarà el Pol.

La sèrie "PoliAmor", produïda per El Terrat, s'emetrà per Instagram Live cada diumenge, i les dues primeres setmanes també els dimarts, a les 22.00 des de l'instagram de TV3 @tv3cat.

tv3.cat/poliamor
@tv3cat

Anar al contingut