"Cites": Gina i Àlex - Dídac i Sergi

Dilluns, a les 21.55, just després del "Telenotícies vespre", arriba un nou capítol de la segona temporada de "Cites", la sèrie de TV3 basada en el format original d'Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax).

Avui, l'Àlex (Biel Duran) fa 30 anys i la Gina (Marina Salas) ho vol celebrar d'alguna manera especial. Però, a l'Àlex, els remordiments pel que va passar amb l'Ona li impediran gaudir de la sorpresa. A més, el Dídac (Alain Hernández) ha quedat per sopar amb el Bernat, un home amb qui fa un temps que van xatejant, però qui es presenta a la cita és Sergi Perelló (Llorenç González), un polític important que confessarà al Dídac que és amb ell amb qui ha estat xatejant tot aquest temps.

I després, recupera el cinquè capítol de la primera temporada

La Clàudia (Eva Santolaria) i l'Èric (Francesc Garrido) han quedat per reprendre la cita allà on la van haver de deixar fa uns dies. En l'últim moment, però, la Clàudia rebrà una visita que farà anul·lar aquests plans. Mentrestant, l'Èric coneixerà l'Anna (Leticia Dolera), una noia plena de misteri i de soledat, capaç d'entendre'l millor que ningú.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesTV3

Anar al contingut