David Afkham
David Afkham

Catalunya Música ofereix el concert de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca des d'Estocolm

Divendres 20 d'octubre, a les 19.00, Catalunya Música connectarà amb el Berwaldhallen d'Estocolm per transmetre el concert de la violinista Malin Broman i Rick Stotijn, contrabaix, que interpretaran obres de Britta Byström i Anton Bruckner. Els comentaris de la transmissió, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Maria Montes.

El jove director d'orquestra David Afkham ja és una estrella mundial de la direcció i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca l'ha convidat perquè la condueixi en el concert del proper 20 d'octubre, en un exigent programa que s'obrirà amb l'estrena mundial del Doble concert per a violi i contrabaix, "Infinite Rooms", de Britta Byström.

La compositora contemporània sueca el va escriure l'any passat, per encàrrec de les orquestres Simfònica de la Ràdio Sueca i Filharmònica del Sud dels Països Baixos, i pensant en tot moment en els intèrprets Malin Broman i Rick Stotijn, a qui està dedicat.

A més d'aquesta estrena mundial, el programa del concert es completarà amb la Simfonia núm. 3, "Wagner", que, tal com indica el seu nom, el compositor austríac Anton Bruckner va dedicar a Richard Wagner, per qui sentia una profunda devoció.

La transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut