Catalunya Música convida els oients al 39é Festival de Jazz de Terrassa

L'emissora musical se suma a la iniciativa "Experiències" i, al web de Catalunya Música, ja s'ha obert el concurs per guanyar una invitació doble per al Festival de Jazz de Terrassa de l'11 al 29 de març.

Per als amants del jazz, Catalunya Música ofereix, en exclusiva, els concerts de Jordi Rossy Reunion i Theo Hill Trio & Joel Ross, del Festival de Jazz de Terrassa, que tindrà lloc de l'11 al 29 de març. En exclusiva i només per als oients de Catalunya Música, sorteja una invitació doble per a un d'aquests dos concerts, un CD dels artistes i un "meet&greet" amb els músics.

Aquest any, el Festival de Jazz de Terrassa ha fet una gran aposta per captar el pols a l'actualitat contemporània amb una programació variada i eclèctica de fins a trenta-dos concerts, repartits en dinou dies, de l'11 al 29 de març, fins a 10 presentacions discogràfiques i una mirada ferma cap a les noves escenes, les noves generacions de músics i les fusions que sempre han fet avançar el jazz.

Alguns dels caps de cartell que destaquen en la programació d'aquesta 39a edició són, entre d'altres, el multiinstrumentista català Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació, que aquest any rebrà el premi JazzTerrassman, i oferirà un concert especial amb la seva banda el dia 15 de març a la Nova Jazz Cava; i el talent emergent del pianista novaiorquès Theo Hill, que amb el seu trio i al costat del vibrafonista de Chicago Joel Ross, són la nova fornada del jazz de Nova York. The Theo Hill Trio & Joel Ross presentaran el seu últim treball discogràfic, "Reality Check", el 21 de març, a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Tothom que vulgui aconseguir entrades per assistir a un d'aquests dos concerts del Festival de Jazz de Terrassa, pot participar en el concurs que ja ha posat en marxa Catalunya Música al web. Per poder-hi participar cal estar donat d'alta al portal de la CCMA i contestar una pregunta. Hi ha temps per fer-ho fins al 12 de març a les 12.00.

Participar en les experiències és gratuït per als oients de Catalunya Música. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències Catalunya Música.

catmusica.cat
facebook.com/catmusica
twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut