Alberto Fernández Díaz ha alertat sobre un possible "efecte crida" a la immigració il·legal a la ciutat de Barcelona

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, l'alcaldable per la ciutat de Barcelona del Partit Popular, Alberto Fernández Díaz, ha avisat sobre un possible "efecte crida" a la capital catalana, si no es posa fre als serveis que l'Ajuntament de Barcelona ofereix als immigrants irregulars.

En concret, Fernández Díaz ha dit: "Anem amb compte perquè fem un 'efecte crida' i, per molt que el nostre cor ens digui una cosa, al final podem generar una ciutat o un país en què, si aquí entra tothom, i aquí pots accedir a tot malgrat siguis un immigrant il·legal o  no tinguis cap tipus de paper, etcètera. Insisteixo que el cor em diu una cosa, jo també sóc persona, però al final s'han de gestionar els serveis."   

El candidat del PP ha proposat que l'accés a un habitatge protegit municipal de les persones nouvingudes es permeti a partir dels cinc anys. Fernández Díaz ha descartat pactar amb el candidat a la reelecció per CiU, Xavier Trias, i amb la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, després de les eleccions d'aquest diumenge.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Alberto Fernández Díaz, heu d'anar aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut