Albert Sàez diu que el repartiment de càrrecs directius no es farà "en cap cas" per quotes de partit

El president del Consell de Govern de la CCMA, Albert Sàez, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que s'esforçarà a "forjar consensos" i respectar "l'esperit de la llei" i ha remarcat que el repartiment de càrrecs no respondrà a quotes de partit.

"Això no serà així en cap cas", ha respost Sàez a la pregunta d'Antoni Bassas sobre si la designació de càrrecs directius a la CCMA pot estar vinculada a les quotes de partit. I en aquest sentit, ha deixat clar que a partir d'ara "només toca treballar, treballar i treballar per esvair aquests dubtes (que han generat diferents sectors sobre la nova llei de la CCMA) i que aquests dubtes no malmetin un nou marc institucional que és positiu".
El president de la CCMA ha remarcat que la seva màxima prioritat serà la cerca de decisions consensuades al si del Consell de Govern, tal com ja va dir al Parlament: "si jo finalment era escollit president, la meva principal tasca com a president seria forjar aquests consensos i en tot allò que marca la llei i en tot allò que no marca la llei, però estic convençut que serà possible prendre les decisions de manera col·legiada".
D'altra banda, també ha avançat que la nova llei de la CCMA ha de servir per "actualitzar el marc institucional" de l'ens, impulsar el valor dels mitjans públics i avançar cap al "concepte de serveis públics audiovisuals". "Crec que haver passat de dir-nos ‘ràdio i televisió' a ‘mitjans audiovisuals' ja és un pas, però en realitat ens hauríem de dir la Corporació del Servei Públic Audiovisual", ha puntualitzat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut