Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimarts, 10 de març, a les 8.30

Alba Vergés, consellera de Salut, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dimarts, 10 de març, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio" amb Mònica Terribas entrevistarà Alba Vergés, consellera de Salut.

A partir de les 9.10, la tertúlia, amb Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Neus Tomàs, directora adjunta del Diario.es; Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats, i Jaume Puig, director general de GVC-Gaesco Gestió.

La crisi de preus a la pagesia

A les 10.08, a "En primera persona del plural", es parlarà de la crisi de preus de la fruita amb pagesos, sindicats, patronals i distribuïdors. Hi participaran Jordi Vidal, portaveu de la Plataforma en Defensa de la Fruita Dolça; Francesc Pena, responsable nacional de la fruita dolça d'Unió de Pagesos; Manel Simón, director d'AFRUCAT, Associació Empresarial de Fruita de Catalunya; Jordi Ametller, director general agrícola del Grup Ametller Origen i portaveu de l'Organització de Productors de Fruita i Hortalisses, i Jaume Flores, president de l'Associació de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) de Mercabarna.

Teletreball, les noves maneres de treballar i el futur laboral dels joves

A partir de les 11.12, a la secció "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta i Genís Roca es tractarà el tema del teletreball i noves maneres de treballar.

Finalment, a les 11.40, "L'hora Zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise per debatre el futur laboral dels joves.

Mireia Boya a "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'exdiputada de la CUP Mireia Boya i l'oient David Fusté.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut