Sant Guim de Freixenet

Mor un nen de 8 anys atropellat per un tren en un pas a nivell a Sant Guim de Freixenet

Un nen de 8 anys ha mort aquest diumenge a la tarda atropellat per un tren en un pas a nivell, a Sant Guim de Freixenet, a la Segarra. El menor sembla que jugava a pilota a la vora del pas a nivell uns moments abans que passés el tren. Els bombers han rebut l'avís de l'accident poc després de les cinc de la tarda, però quan els serveis d'emergència han arribat al lloc no han pogut fer res per salvar la vida del nen. Els Mossos han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'atropellament. Sant Guim de Freixenet, un poble de més d'un miler d'habitants, s'ha fet i ha crescut al voltant de l'estació de tren de la Renfe.

Actualitzat
Desolació a Sant Guim de Freixenet pel tràgic accident mortal. La víctima just ha creuat la via quan un tren de mitja distància que cobria la línia Lleida-Barcelona l'ha atropellat. Segons l'alcalde de Sant Guim, Pere Solé, la mare era a l'altra banda de la via amb el germà del nen. El menor era fill d'una família d'origen marroquí que des de fa molts anys viu en aquesta localitat. L'Ajuntament ja ha parlat amb ells per veure què volen fer i donar-los suport en tot el que necessitin.

Fonts d'Adif han informat que el pas a nivell on s'ha produït l'accident, situat al centre del municipi, es volia eliminar des de fa temps, i que fins i tot hi ha un projecte elaborat des de mitjans d'aquest any per suprimir-lo. L'alcalde ha confirmat els contactes amb el gestor encarregat de les infraestructures ferroviàries. La supressió o no del pas a nivell, però, ha generat un intens debat entre els veïns fins al punt d'arribar a dividir-los. El poble va celebrar una consulta popular per saber l'opinió dels habitants i el resultat va ser que preferien no tancar-lo.
Anar al contingut