Girona

Una pitó albina de dos metres i deu quilos porta cinc dies escapada en una urbanització de Girona

Els Mossos d'Esquadra, els vigilants de Riells i Viabrea i els Agents Rurals, a més dels voluntaris, busquen una serp de dos metres i deu quilos que es va escapar d'una casa de la urbanització Junior Park.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra, els vigilants de Riells i Viabrea, els Agents Rurals i un grup de voluntaris estan buscant per aquest municipi gironí una pitó albina de dos metres i deu quilos que es va escapar fa almenys cinc dies d'una casa de la urbanització Junior Park. Segons la policia catalana, els propietaris de la serp, que viuen en aquesta urbanització de Riells, han avisat aquest divendres de la seva desaparició.

Els Mossos els han obert diligències per desatenció a un animal salvatge ja que, segons sembla, tenien el rèptil en males condicions, i fins ara no s'havien adonat de la seva desaparició.
 
Als voltants de la urbanització i també als carrers de Riells i Viabrea, s'ha muntat un dispositiu de recerca per trobar la serp, de grans dimensions. Als carrers del municipi, de gairebé 4.000 habitants, s'ha creat una certa alarma entre els veïns.

La pitó albina és una serp originària d'Àsia. Té taques blanques i grogues i no té verí. Sol caçar de nit i s'alimenta de mamífers petits, com rosegadors i ocells. Mata les preses per constricció.
Anar al contingut