Pakistanesos trepitjant un retrat de Musharraf.
Pakistanesos trepitjant un retrat de Musharraf. (Foto: Reuters)
Karachi

L'expresident Musharraf arriba al Pakistan amb l'amenaça de mort dels talibans

L'expresident del Pakistan, Pervez Musharraf, ha arribat a l'aeroport de Karachi. Els talibans pakistanesos han promès que mataran l'expresident just quan aterri al país.

RedaccióActualitzat
L'expresident del Pakistan, el general Pervez Musharraf, ha arribat a l'aeroport internacional de la ciutat pakistanesa de Karachi (sud) procedent de Dubai per participar en les eleccions del maig.

L'exmandatari ha aterrat a l'aeroport Quaid i Azam cap les 12.20, hora local, en un vol de l'aerolínia Emirates, on esperaven la seva arribada milers de seguidors, segons els mitjans locals Geo i Dawn.


Els talibans pakistanesos han promès que mataran l'expresident del Pakistan just quan aterri al país, després de posar final al seu exili autoimposat des del 2008.

"Els mujahidins de l'islam hem preparat un esquadró especial per enviar Musharraf a l'infern. Tenim combatents suïcides amb explosius, franctiradors, una unitat especial d'assalt i un equip de combat cos a cos", segons fa saber el portaveu talibà Adnan Rasheed.

Al principi, Musharraf havia de visitar el mausoleu del pare de la nació, Mohammad Ali Jinnah-conegut al Pakistan com Quaid i Azam (el Gran Líder) -, per retre-li homenatge i fer un míting davant "milers de persones".

No obstant això, Qureshi ha afirmat que per motius de seguretat han hagut de cancel·lar aquesta visita, de manera que finalment els seguidors que l'anaven a acompanyar s'han traslladat a l'aeroport per "donar-li suport".
Anar al contingut