Manifestació al centre de Moscou (Foto: EFE)
Milers de persones s'han tornat a manifestar contra Putin al centre de Moscou. (Foto: EFE)
Moscou

La policia deté més de 450 opositors de Putin durant una protesta al centre de Moscou

Una concentració de manifestants que exigien una hora de directe en les televisions estatals de Rússia per explicar la seva protesta contra el president electe, Vladímir Putin, ha estat marcada per la violència. Les forces de seguretat han carregat de manera contundent contra els els opositors a la tornada al Kremlin de Putin -desenes de milers segons els convocants-. Unes hores abans, la policia havia tancat els accessos a la Plaça Bolótnaya de Moscou, lloc de la convocatòria. Es calcula que almenys s'han practicat quatre-centes cinquanta detencions, entre les quals figuren la de diversos líders opositors. La protesta té lloc la vigília de la investidura de Putin com a president de Rússia

RedaccióActualitzat
Es calcula que han estat més de 450 les persones que han estat detingudes al centre de Moscou "per actes contraris a la llei", segons ha explicat el portaveu del Ministeri de l'Interior rus.

Els agents de la policia han detingut els principals representants de l'oposició no parlamentària russa, que estaven liderant la protesta, entre ells, el dirigent del Front d'Esquerres, Serguei Udaltsov; el liberal Borís Nemtsov i el blogger Alexei Navalni.

La majoria han estat arrestats a la plaça Bolótnaya, on s'han congregat els manifestants de La Marxa de Milions, com anomenen les movilitzacions convocados arreu de Rússia per protestar contra la investidura de Putin.
Anar al contingut