Barcelona

El PSC ajorna el congrés fins a mitjans de desembre per concentrar-se en les eleccions generals

La comissió executiva dels socialistes, reunida aquest matí en sessió extraordinària, ha decidit finalment ajornar el congrés que s'havia de fer a l'octubre fins a mitjans de desembre. Concretament, els dies 16, 17 i 18. La direcció del PSC ha posposat el congrés per poder-se concentrar en les eleccions generals del 20-N. També ha decidit obrir unes primàries el 29 d'agost per triar el candidat del PSC als comicis.

Actualitzat
Finalment, el congrés del PSC s'ha posposat fins a mitjans de desembre. La direcció dels socialistes catalans ha decidit avui traslladar el congrés previst per a finals d'octubre al cap de setmana del 16, 17 i 18 de desembre per evitar que coincideixi amb les eleccions generals del 20 de novembre.

D'aquesta manera es compleixen les preferències d'alguns del membres de la direcció socialista com Montserrat Tura i Dani Fernández, que avui mateix han expressat a "El matí de Catalunya Ràdio" la conveniència de celebrar el congrés després dels comicis generals i poder debatre amb tranquil·litat la renovació del partit.

La direcció del PSC també ha decidit iniciar un procés de primàries el 29 d'agost per escollir el candidat del partit a les eleccions generals.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut