Espanyol

Sergio García entra a la llista de convocats per al partit de Getafe tot i no estar al 100 per cent físicament

Javier Aguirre ha facilitat la llista de convocats aquest divendres per jugar diumenge al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe. El tècnic mexicà ho ha fet perquè l'equip viatjarà dissabte a primera hora a Madrid, i així que hi arribi s'entrenarà a les instal·lacions de Valdebebas. Sergio García, tot i que encara arrossega molèsties, ha entrat a la convocatòria mentre que Mattioni, lesionat, i Raúl Rodríguez, sancionat, són baixa.

Actualitzat
Javier Aguirre ha facilitat la llista de convocats aquest divendres per jugar aquest diumenge al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe. El tècnic mexicà ho ha fet avui perquè l'equip viatjarà demà dissabte a primera hora a Madrid, i així que hi arribi s'entrenarà a les instal·lacions de Valdebebas.

De la llista destaquen les absències de Raúl Rodríguez per sanció, Mattioni, lesionat per a tres setmanes, i Samuele Longo, que es perdrà el que queda de temporada. En canvi, sí que viatja Sergio García, malgrat les molèsties que el van obligar a abandonar dimecres passat el terreny de joc a la Copa Catalunya, a la mitja part del partit davant el Llagostera. També tornen a la convocatòria respecte a l'últim partit de lliga Sergio Tejera, Cristian Gómez i el jove Christian Alfonso.

La llista completa donada per Javier Aguirre és la següent: Kiko Casilla, Cristian Álvarez, Víctor Sánchez, Sergio Tejera, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Joan Verdú, Héctor Moreno, Javi López, Martin Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Wakaso, Cristian Gómez, Christian Alfonso i Víctor Álvarez.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut