Futbol

Sergio García no té trencament muscular però no s'entrena per precaució

El davanter de l'Espanyol Sergio García va notar unes molèsties poc abans del descans després de fer un xut en el partit de les semifinals de la Copa Catalunya. Al descans del partit, el futbolista va ser substituït i aquest dijous li han practicat unes proves que han descartat qualsevol tipus de lesió greu.

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Sergio García va notar unes molèsties poc abans del descans després de fer un xut en el partit de les semifinals de la Copa Catalunya. Al descans del partit, el futbolista va ser substituït i aquest dijous se li han practicat unes proves que han descartat quasevol tipu de lesió greu.

Est
à clar que el partit important és el que diumenge jugarà l'Espanyol contra el Getafe, ja que pot certificar definitivament la permanència i apropar l'equip a Europa. Per això, el davanter del Bon Pastor avui no s'ha entrenat per precaució i té la mirada posada en el partit davant el Getafe, que confia a poder jugar.

El cos mèdic controlarà les sensacions del davanter dia a dia per evitar ensurts. El futbolista s'ha convertit en una peça indiscutible per a Aguirre, que l'ha situat en la seva posició natural, davanter centre, i n'ha obtingut un gran rendiment. Sergio García suma set gols en el Campionat.

D'altra banda, avui ha parlat Joan Capdevila en roda de premsa i el de Tàrrega ha assegurat que li agradaria seguir una temporada més al club de la seva vida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut