Actualitat blaugrana

Rafa Márquez diu que vol renovar amb el Barça, però no descarta altres ofertes

El blaugrana Rafa Márquez s'ha incorporat a la selecció mexicana, on sap que serà el líder indiscutible. Allà ha dit que voldria acabar la seva carrera al Barça, però que tampoc es tanca a possibles ofertes del Milan. Per cert, a Alemanya el seguirà permanentment el seu company de vestidor Samuel Eto'o. El camerunès, al final no s'ha quedat del tot sense Mundial. La televisió mexicana l'ha fitxat de comentarista.

Actualitzat

Abans de volar cap a Europa, la selecció mexicana s'encomanava a la verge de Guadalupe. Però el que els dóna plena confiança és l'arribada de Rafa Márquez a la concentració. El defensa blaugrana és el capità i líder indiscutible de la seva selecció. A Mèxic l'avala la seva trajectòria amb el Barça. I és que Márquez, de 27 anys, és una peça clau del projecte de Rijkaard. Li queda un any de contracte, però la seva renovació és, ara mateix, una prioritat. Tot i que ha confesssat a la televisió mexicana que li agradaria acabar la seva carrera a Barcelona, no vol descartar l'opció de jugar en altres lligues europees.

Qui seguirà de prop les evolucions de Márquez durant el Mundial serà Samuel Eto'o, que farà de comentarista per a la televisió mexicana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut